top of page

Anne Dorte Randløv

IMG_7054_redigerede.jpg

Anne Dorte Randløv

Hvem er jeg og hvorfor er jeg coach?

Uddannelsen i Neurokommunikation, har løftet mig flere trin på selvudviklings stigen. Jeg er blevet beriget med rummelighed i en grad jeg ikke havde forestillet mig muligt. En stor smuk port har åbnet sig.. Bag porten har jeg fået adgang til en verden som indeholder en forståelse for vores forskellighed og værdifulde kommunikationsredskaber. Denne forståelse og disse redskaber giver mig muligheden for, at hjælpe dig med dine udfordringer.
Jeg har også selv brugt meditation gennem 20 år og er bevidst om hvad det gør ved min energi. Jeg fornemmer energier, hvor jeg er, i rum og mennesker. Dette er den cocktail, jeg benytter, når jeg guider dig til at finde dine stærkeste ressourcer. Det er nemlig disse ressourcer der er vigtige for, at du klare dine udfordringer og opnår dine mål.

Miké Simonsen

IMG_0632.jpg

Miké Simonsen

Hvem er jeg og hvorfor er jeg coach?

Det meste af mit voksenliv har jeg været igennem en selvudviklingsrejse, som i sidste ombæring og helt naturligt, udmundede sig i en coach uddannelse i Neurokommunikation... Uddannelsen er bygget på NLP fundamentet og især kommunikations delen fangede mig. Jeg har fundet ny visdom i hvor vigtigt en god respektfuld kommunikation er mennesker imellem og ikke mindst med os selv. Hvad går vi og fortæller os selv af rigtige og forkert ting.Hvad fodrer vi hjernen med af usunde tanker der ender med at gøre os selv til vores egen største forhindring, i at nu vores mål og drømme. Jeg elsker at kunne få mennesker der er kørt fast i negative mønstre, til at komme på rette vej. Blot ved at lytte og spørge og på den måde guide dem ud af udfordringerne og leve videre som en bedre udgave af sig selv.

 

Jeg er som coach den træner der hjælper dig med at styrke dit mentale fokus, ligesom en fodbold træner vil hjælpe dig med det fysiske aspekt. 

 

Lidt om mig: jeg har siden jeg var ganske ung lavet og udgivet musik. Jeg har solgt guld og været både Grammy og ddja nomineret. Jeg kender til rusen af at stå på scenen og tomheden når Søndag rammer.

Jeg er selvstændig grafiker, dj og arbejder med anbragte unge. Med Coaching er det 4 meget forskellige slags arbejde og alligevel ikke. Det hele handler om kommunikation og evnen til at lytte- se og forstå at vi alle er forskellige mennesker der gerne vil anerkendes og høres. 

Jeg har lært at vi alle er helt unikke og at hvad der er rigtigt for mig, ikke nødvendigvis er det rigtige for dig. Derfor er min vigtigste opgave at spørge ind til dine udfordringer så du selv finder svaret på hvordan du overvinder dem og bruger dem positivt fremad rettet..

 

Some times you win and some times you learn. 

 

Uanset om vi vinder eller lærer, er det den samlede sum af erfaringer der gør os til præcis dem vi er lige nu og her. Spørgsmålet er bare: hvor vil du gerne hen og i hvilken version af dig selv, når du skal videre ud i livet.

bottom of page